Събития

Дарихте ни 1590 лв. ЗАЕДНО на представянето на първия етнокалендар в Пловдив

1590 лева набра от дарения фондация ЗАЕДНО по време на представянето на първия етнокалендар в Пловдив. 840 лева дариха представители на арменската, българската, руската и турската общности, a еврейската общност дари директно по сметката на фондацията 750 лева. За всеки 15 лева подкрепа, вечерта в Балабановата къща дарявахме календар. А наши доброволци надписваха ръчно дарителски лист на всеки, който реши да подпомогне дейността ни.

Наред с индивидуалните дарители, сред първите организации, които ни подкрепиха, са Организация на евреите „Шалом“, Мюсюлманско и Джамийско настоятелства в Пловдив, Фирма „Бултиш“.

С част от средствата ще покрием разходите за изработка на календара. А с останалите ще започнем да обзавеждаме арт-пространствата в Дома на етносите, който предстои да се открие с подкрепата на Международен Панаир Пловдив  напролет и да обедини под един покрив не само историята и традициите на общностите, написали заедно историята на Пловдив, а и изявите, свързани с представяне на съвременните им култура и изкуство. Разполагаме с още бройки от етнокалендара. Ако вярвате в нашата кауза, може да ни подкрепите като срещу всеки 15 лева дарение, които заявите със съобщение на електронната ни поща или във фейсбук страницата ни, ще ви изпратим по куриер за ваша сметка и на посочен от вас адрес екземпляр от календара с индивидуален дарителски лист.

За сърдечното начало на начинанията ни ЗАЕДНО – благодарим ви, скъпи приятели!