Събития

113 лв. – първо дарение за Детските Летни Арт Ателиета в Дом на етносите ЗАЕДНО

113 лв. дариха представители на различни етнически общности по време на Вечерта на оперната музика, която фондация ЗАЕДНО организира с Давиде Кристиано от Консултативния й съвет и с италианската общност в Пловдив на 10 юни. Вечерта събра аплаузите на десетки гости в читалище Шалом, сред които генералният консул на Италия в Пловдив Джузепе Де Франческо и председателя на УС на Съвета по туризъм Любозар Фратев.

В присъстивето на членове на Консултативния съвет на фондацията от арменската, еврейската и руската общности днес благотворителната урна беше отворена, а средствата – описани в протокол. Те ще подпомогнат акордирането на пианото, което очакваме скоро да подредим в Арт пространството ни на 2 етаж и което ще е в центъра на една от детските летни арт школи в Дома на етносите, съобщиха председателите на фондацията Лалка Златанова и Екатерина Костова.

Информация за Арт Ателиетата, които фондация ЗАЕДНО ще организира за децата през лятната им ваканция, предстои да бъде изнесена освен в сайта, и във фейсбук страницата на Дома на етносите.