Проекти, Събития

Стотици деца и семейства участваха в Кулинарния панаир и Фестивала „Синьо лято“ в Пловдив

Над 370 деца се качиха на откритата сцена в Парк „Рибница“ в Пловдив, за да покажат своите таланти в оперното, музикланото, танцовото, театралното и цирковото изкуство. Десетки малчугани се включиха в пленера на открито, в кулинарните и арт работилници, както и в традиционните игри на народите. Събитията от проекта на Фондация Заедно, които през 2021 г. се проведоха в подкрепа на „Изкуството от деца за деца“, вече имат над 80 000 почитатели, а в панаирните и фестивални дни, парковото пространство бе изпълнено от стотици зрители.

Екипът на Фондация „Заедно“ благодари на всички участници и приятели, които направиха това вълшебство възможно. Подарихме ЗАЕДНО много щастие и усмивки на децата, на които бе посветено Петото издание на Панаира на кулинарното изкуство „Етно кухня на колела“ и първият Фестивал за децата и семейството „Синьо лято“ в Пловдив.

Благодарим и на родителите, които доведоха децата си, за да ги запознаят отблизо с различните изкуства, както и на спонсорите, без които празникът за най-малките пловдивчани нямаше да е същият!

Панаирът и Фестивалът се осъществиха с подкрепата на Община Пловдив, като част от Културния календар на града за 2021 г.