Събития

20-годишният юбилей на Съвет по туризъм в Пловдив събра ЗАЕДНО всички членове на организацията

20-годишен юбилей отпразнува Съветът по туризъм в Пловдив. Празникът уважиха над 40 от членовете на сдружението, между които и Фондация „Заедно“. Домакин на празненството бе ресторант „ГастрономЪ“ – най-новият член на съвета. На рождения ден бе представено официално и другото ново попълнение в редиците на организацията – сладкарница „Молле“, чиито майстори приготвиха специалната юбилейна торта.

Сред официалните гости бе заместник-кметът по култура и туризъм на община Пловдив инж. Александър Държиков, а кметът инж. Иван Тотев връчи специален поздравителен адрес и плакет по време на първото заседание за годината на Консултативния съвет по въпросите на туризма.
Председателят на УС на Съвета по туризъм инж. Любозар Фратев изрази благодарността си за подкрепата на местната власт и заяви, че организацията продължава да реализира едни от най-големите си културни проекти и през 2019 г. – „Уикенд в Пловдив“, „Дефиле на младото вино“ и др.

„Този юбилей със сигурност е повод за гордост и удовлетворение не само заради постигнатите успехи и завоювания престиж, но и заради ежедневните, всеотдайни и неуморни усилия, които членовете на Съвета са полагали и полагат в продължение на 20 години за развитието на туризма, за насърчаване на частната инициатива, както и за изграждането на коректни, професионални и лоялни взаимоотношения при формирането и реализацията на туристическия продукт в регион Пловдив. Нека се обърнем с благодарност към многобройните членове и съмишленици, които през тези 20 години не пожалиха личния си труд в името на просперитета на град Пловдив и работиха неуморно за популяризирането на предимствата на града и региона като една от най-привлекателните туристически дестинации в България“, се казва в поздравителния адрес на кмета Ив. Тотев.